Élet-Stílus

Türelmet kér Schumacher

Az évek óta a "nagy dobásra", a futamgyőzelemre készülő Toyota versenyzője, Schumacher a szurkolók türelmét kéri.

A Forma-1-ben 2002 óta jelen lévő Toyota csapat versenyzői Melbourne-ben a 8. (Schumacher) és 9. (Trulli) helyen értek célba. A csapat egyik szponzora által szervezett indiai úton Ralf Schumacher újságíróknak nyilatkozva azonban azt mondta, hogy bizakodva tekint a harmadik toyotás szezonja elé.

“Egyértelműen nem volt olyan eredményes az Ausztrál Nagydíj, mint szerettem volna, de a jövő biztató. A Forma-1 bonyolult játék, türelmesnek kell lenni.”

A Toyota évek óta a legnagyobb költségvetéssel dolgozó csapat, ezért gyakran kérik rajtuk számon az eredmények hiányát. Ralf erre utalva a következőket mondta: “Teljesen világos, hogy a sikert nem lehet megvenni, sem a tapasztalatot. Olyan csapatok ellen küzdünk, akik 20-30 éve vannak a porondon. Mi vagyunk az elmúlt 15 évben az egyetlen csapat, amely a semmiből épült fel.”

Tehát a minden évre megígért eredményeket ne várjuk nagyon? Pedig a Toyota idén jubilál: a japán gyártó 50 éve vesz részt a motorsportokban, igazán szép lenne végre egy Forma-1-es győzelem is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik