Élet-Stílus

Előszerződést írt alá Madridban Schuster

Hírügynökségi jelentések szerint egyre valószínűbb, hogy Bernd Schuster irányítja a következő szezontól a Real Madrid együttesét. Jelenleg a Getafénél dolgozó szakembernek állítólag egy éves szerződést kínáltak.

Jelenleg a Getafe kispadján ülő 47 éves tréner a dpa értesülései szerint előszerződést írt alá a királyi gárdánál. A német hírügynökség a szerződés részleteiről is beszámolt, információik szerint egy évre kötelezné el magát a madridiakhoz Schuster, plusz egy év opcióval.

Többször is felmerült már a tréner neve Fabio Capello lehetséges utódjaként, de a német mellett több más szakember lehetséges leigazolásáról is cikkezett már a nemzetközi sajtó. Schustert 2008-ig köti megállapodás az ugyancsak élvonalbeli Getaféhez, amely egymillió eurós lelépti díjat követel érte.

Az 1988-tól 1990-ig a királyi gárdában futballozó – és a szurkolók körében máig rendkívül népszerű – tréner az egyik záradék szerint egymillió eurós fájdalomdíjat kap, ha mégsem rá esik a klub választása, ha azonban ő visszakozik, akkor neki kell ugyanennyit fizetnie.

Márciusban az As című lap azt közölte, hogy Ramón Calderón klubelnök szóban már megegyezett a korábbi válogatott klasszissal arról, hogy ő váltja július 1-től Fabio Capellót a Real Madrid kispadján. A 2009-ig szerződéssel rendelkező olasz

mester állítólag egyéves fizetését kapja meg végkielégítésként. Calderón már tavaly leigazolta volna a német szakembert, ám Predrag Mijatovic sportigazgató akkor inkább a Juventustól távozó Capellót favorizálta.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik