Élet-Stílus

Novell ügyfélkapcsolati megoldások LINUX-on

A Novell fontos stratégiai együttműködést kezdett az ügyfélkapcsolati megoldások területén, annak érdekében, hogy ezen alkalmazási szegmensben is növekedjen a LINUX alapú, nyílt forráskódú alternatívát használó vállalatok száma.

A Siebel Systems, az ügyfélkapcsolati megoldások szolgáltatója és a Novell, a LinuxWorld konferencián bejelentették, hogy kiemelt támogatást nyújtanak a Siebel üzleti alkalmazások és a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 együttműködéséhez. A két cég számos kiegészítő ajánlata tovább segíti a kulcsfontosságú Siebel alkalmazások nyílt forráskódú platformokra történő telepítését.

„A Novellel közösen fejlesztett alkalmazások segítségével a Siebel ügyfelei is kihasználhatják a Linux platform előnyeit” – nyilatkozta Skip Bacon, a Siebel Systems technológiáért felelős alelnöke. Terveinkben szerepel, hogy folytatjuk a Novellel való együttműködésünket, melynek keretében világszínvonalú vállalati megoldásokat biztosíthatunk ügyfeleinknek” – tette hozzá Bacon.

A Siebel Systems termékfejlesztési csoportja a Novell mérnöki szervezetével közösen dolgozik azon, hogy a Siebel ügyfelei is kihasználhassák a Novell teljes mértékű támogatását élvező Linux platform előnyeit. A kibővített fejlesztési együttműködés keretében támogatást biztosítanak a szabványalapú számítástechnikai megoldások elérhetőségére, és a Siebel alkalmazáscsomagok optimalizálására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik