Élet-Stílus

Újabb Office-termék az irodaszoftverek piacán

Bemutatta legújabb, 4.1 verzió számú office termékét az Ability Office. A termék a Microsoft hasonló termékcsaládjával gyakorlatilag teljesen kompatibilis.

Az Ability rendelkezik minden olyan funkcióval, amely ahhoz kell, hogy a korábban MS-termékhez szokott felhasználók zökkenőmentesen dolgozhassanak ezzel a programmal is. Ez a törekvés odáig is elmegy, hogy a felület megjelenését is váltogathatjuk. A stílus az utóbbi években megjelent Windows-ok bármelyikének külleméhez igazítható.

Az új Ability Office szoftvercsalád egyik jelentős előnye, hogy részei külön-külön, illetve bármilyen összeállításban megvásárolhatóak, így a felhasználó nem ad ki pénzt számára fölösleges részprogramokra. Az Ability Office teljes verziója, a 4.1 Professional tartalmaz szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, adatkezelőt, fotó és képszerkesztőt, prezentáció készítőt, és objektum rajzolót.

Az Ability Office család voltaképp pontosan követi a Microsoft Office felépítését, mint ahogy a készítők célja is a 100 százalékos kompatibilitás. Ennek ellenére néhány apróságban az AO még nem tart itt, a cég honlapján az inkompatibilis funkciók igen rövid listája is megtalálható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik