Élet-Stílus

Már a neten az új Coelho-regény első fejezete

Paulo Coelho, a világhírű brazil származású író internetes naplójában immár magyarul is olvashatók az alkotó legújabb könyvének részletei.

Az író műveit gondozó Athaeneum Kiadó tervei szerint A portobellói boszorkányok című regény negyedét olvashatják majd az érdeklődők a blogon , ahol a spanyol és portugál nyelvű megjelenést követően először magyarul érhetőek el a regényrészletek. Az alkotás Magyarországon könyv formában február 20-án lát napvilágot.

Coelho legújabb, spanyolul és portugálul szeptemberben megjelent könyvéből hetente töltenek fel új fejezeteket magyarul a blogra. A cél az, hogy kedvet csináljanak az olvasáshoz – közölte Földváry Mónika, a Líra és Lant Csoport sajtóreferense. Hozzátette: a részletek alapján az olvasók már el tudják dönteni, tetszik-e nekik a regény, így elmosódik a határ az internetes és a hagyományos könyvvásárlás között.

Paulo Coelho tavaly indította el internetes naplóját, amikor megismételte 20 évvel korábbi zarándoklatát Szent Jakab útján Santiago de Compostellába. Az oldalon az író maga válaszol rajongói spanyol, portugál, francia és angol nyelven írt bejegyzéseire.

Az Athenaeum Kiadó A portobellói boszorkányok megjelentetése után Coelho korábbi, magyarul még meg nem jelent alkotásainak kiadását tervezi. A brazil származású író művei 62 nyelven jelentek meg, és több mint 75 millió példányban keltek el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik