Közélet

Három vasúti baleset pár órán belül

vasúti-átjáró (ingyenes, vágott, vasúti átjáró, sín)
vasúti-átjáró (ingyenes, vágott, vasúti átjáró, sín)

Halálos gázolás és két ütközés történt szerda este.

Halálra gázolt a vonat egy embert szerda este a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vasútvonalon, emiatt átlagosan félórás késésekre kell számítani – közölte a Mávinform.A közlemény szerint egy eddig nem azonosított ember Pusztaszabolcs és Szabadegyháza állomás között a Pécsre közlekedő Tubes InterCity vonat elé lépett, amely halálra gázolta. A vonaton senki sem sérült meg.

Balesetek a vasúti átjáróban

Vonattal ütközött egy személyautó Poroszló és Füzesabony között egy sorompó nélküli vasúti átjáróban, a balesetben a gépkocsi vezetője megsérült – közölte a Mávinform sajtóügyeletese szerda este.

Vasúti sínre hajtott egy személyautó Mezőtárkánynál szerdán az esti órákban, a balesetben a gépkocsi sofőrje megsérült. A Budapest-Miskolc vasútvonalon egy olyan átjáróban történt a baleset, ahol sem sorompó, sem fényjelző berendezés nincs. Az elsődleges információk szerint a gépjármű vezetője nem kellő körültekintéssel hajtott a sínekre.

A gépjármű sofőrjét, aki könnyebb sérülést szenvedett, az egri kórházba szállították megfigyelésre. A mentésben mezőkövesdi tűzoltók vettek részt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik