Foci

Csank János félöröme

A ZTE a Vasas ellen megszerezte első bajnoki pontját, de a zalaegerszegi tréner, Csank János szerint győzniük kellett volna.

A Vasas-Híd a hajrában értékesített büntetővel pontot mentett Zalaegerszegen, de a házigazdák így is elmozdultak a pontnélküli pozícióból.

Csank János, a zalaiak edzője nem teljesen biztos benne, hogy a piros-kékek 11-ese jogos volt-e, de nem ez a lényeg:

“Megszereztük első pontunkat, ha jövő héten a Győr ellen is sikerülne, a csapat végre elindulhatna fölfelé. Bennünk volt a győzelem, igaz, a legvégén akár el is bukhattuk volna a meccset” – értékelt Csank.

A Vasas-edzőként most bemutatkozott Marijan Vlak szerint a szünet előtt a tócsák és a ZTE erőszakossága gondot okozott, de a második félidővel elégedett volt. A szünet utáni teljesítményt várja a Ferencváros elleni bajnokin is.

A ZTE-Vasas mérkőzés összefoglalója:

Eredmény – ZTE-Vasas-Híd 1-1 (1-0)
Zalaegerszeg, 2000 néző, vezette: Kassai
ZTE:
Jahic – Kocsárdi, Bogunovic, Kovács Gergő, Turcsik, Szalai, Horváth (Hervas, 73.), Kovács Gábor, Kamber, Balázs (Tököli, a szünetben), Meyé (Turkovs, 57.). Vezetőedző: Csank János
Vasas: Ilizi – Gáspár, Mileusnic (Arsic, 38.), Kulcsár, Radványi (Bakos, a szünetben), Honma (Simek, 67.), Farkas, Kovács Gábor, Bárányos, Dajic, Simic. Vezetőedző: Marijan Vlak
Gólszerzők: Meyé (8., 11-esből), illetve Simic (84., 11-esből)
Sárga lap: Kovács (32.), illetve Mileusnic (17.), Radványi (8.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik