Közélet

Biztosan megölték a kiskorpádi idős férfit

Az esetleges anyagi haszonszerzést éppúgy vizsgálják, mint a családon belüli konfliktust.

Az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat alapján az állapítható meg, hogy a 75 éves sértett halálát idegenkezűség okozta – tájékoztatta az MTI-t a főkapitányság sajtószolgálata a pénteken délután holtan talált idős férfivel kapcsolatban.

A bűncselekmény indítékát, így az esetleges anyagi haszonszerzést éppúgy, mint a családon belüli konfliktust a rendőrség több verzió figyelembevételével vizsgálja – olvasható a rendőrség közleményében, amelyben jelezték: amennyiben az ügyben lesznek újabb közölhető fejlemények, arról tájékoztatják a médiát.

A sonline.hu korábban azt írta: a 75 év körüli idős férfit az udvaron leütötték, párját a házban brutálisan megverték, az asszonyt eszméletlen állapotban szállították kórházba. Az elkövetők értékek után kutatva felforgatták az egész lakást. Azt, hogy mit vittek el, egyelőre nem tudni. A földön fekvő férfire péntek reggel nyolc óra körül a szomszédja talált rá, aki értesítette a falugondnokot és az orvost. A háziorvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

A 77 éves asszony egy szociális otthonban ismerkedett meg párjával. Onnan költöztek vissza a nő kiskorpádi házába. Kertészkedtek, nem nagyon mozdultak ki onnan – értesült a kapos.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik