Közélet

Nő volt az egyik álbombás bankrabló

A biztonsági kamerák felvételei alapján keresik azt a két bankrablót, akik robbantással fenyegetőzve raboltak ki egy XI. kerületi pénzintézetet még július 9-én.

A rablót és nő társát még nem találták meg, ezért a rendőrség a lakossághoz fordult segítségért, internetes oldalukon a biztonsági kamerák felvételeit is közzétették.

A XI. kerületi Fehérvári úti pénzintézetbe július 9-én kora délután ment be egy férfi és egy nő, fegyverrel pénzt követeltek a pénztárostól. Miután a páros megkapta a pénzt, egy dobozt raktak le a helyiségben, és azt állították, hogy abban bomba van. Ezután zsákmányukkal együtt elmenekültek. Az épületet kiürítették, a tűzszerészek megállapították, hogy nincs robbanószerkezet a csomagban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdai közleménye szerint a férfi 35-40 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, zömök, izmos testalkatú, bajszos. A rabláskor khaki színű felsőrészt, sötét nadrágot, terepmintás kalapot és sötét napszemüveget viselt.

Társa 30 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú nő. A támadás idején világos felsőrészt, fekete színű hosszúnadrágot, piros színű baseballsapkát és fekete színű napszemüveget viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit róluk, jelezze a 061-443-5000 telefonon a 31-679-es melléken, a központi segélyhívókon vagy névtelenül a “Telefontanú” ingyenes, 06-80-555-111-es számán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik