Közélet

Stohl: Elloptam Ancsika autóját

A színész vallomásával megmentette élete párját a büntetéstől.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kábítószerrel való visszaélés kapcsán az eljárást a Dunakeszi Városi Kapitányság felfüggesztette, mert a színész vállalta az úgynevezett elterelést. A rendőrség megpróbálta kideríteni, hogy Stohl András kitől szerezte be a tiltott pszichotrop anyagot, és ugyan több tanút is kihallgattak, a kábítószer-terjesztőt nem sikerült azonosítani.

Stohl András, miután drogtól és alkoholtól bódultan nekihajtott két autónak, egy idős férfit súlyosan megsebesített, állítása szerint ellopta a helyszínre érkező élettársa, Ancsika autóját, s azzal menekült otthonáig.

„A gyanúsított azzal magyarázta, hogy nem várta meg kollegáimat a helyszínen, hogy nagyon megijedt és félt a történtek miatt” – avatta be a Blikket Stohl vallomásának részleteibe Kovács László, aki szerint jogilag nem büntethető, de morálisan elítélendő, amit a vétkes sofőr tett.

Közben Stohl bírósági ítéletére komoly hatással lehet az áldozatok jelenlegi egészségi állapota is. Az egyik vétlen sofőr, Kaincz Pál combnyaktörést szenvedett, és még mindig nem épült fel teljesen. Ha az idős férfinak maradandóak a sérülései, akár öt évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik a színészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik