Belföld

Gyurcsány: hazánkban a keresztapát Orbán Viktornak hívják

A volt miniszterelnök a trafikmutyi szekszárdi fejleményeit kommentálta a Facebookon. Szerinte lebukott a maffiakormány. Van olyan kommentelő, aki szerint azonban Gyurcsányék idejében ugyanez volt.

„Na most lebuktatok. A szekszárdi polgármesterről előkerült hangfelvétel bizonyítja, hogy velejéig romlottak vagytok. Gazemberek. Megloptok és becsaptok bennünket. Köztörvényes bűnre használjátok a hatalmatokat. Magyarországnak maffiakormánya van. A keresztapát Orbán Viktornak hívják” – írta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a Facebookon, miután a hvg.hu megírta, hangfelvétel bizonyítja a trafikmutyit.

A hangfelvételből kiderül, Szekszárdon valóban egyeztetett a Fidesz arról, kinek legyen dohányboltja a városban. A hangfelvétel alapján a polgármester és társai egyenként mentek végig a listán a nevek és utcák alapján, a legfontosabb bírálati szempont pedig az volt, hogy valaki elkötelezett jobboldali, vagy sem.

Gyurcsány posztját péntek reggelig majdnem 2 ezren lájkolták, az örömbe viszont üröm is vegyült: rögtön a második kommentelő például azt írta Gyurcsánynak, hogy „minden szava igaz, a gond az, hogy ez az önök idejében is kb. így ment…”

Mint látható, a trafikmutyi botrány még csak most indult el igazán. Ha neked is van mutyis történeted, oszd meg a Trafikmutyi blogon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik