Belföld

Drogozott? Megfenyegették a fideszes városvezetőt

A szombathelyi MSZP-SZTKE frakció állítja, drogfüggő az egyik helyi kormánypárti városatya. 48 órát adtak neki, hogy lemondjon.

Nem nevezte meg Czeglédy Csaba a szombathelyi MSZP-SZTKE-frakció vezetője azt a fideszes képviselőt, aki szerintük kemény drogfüggő. Az ellenzéki szövetség állítja, bizonyítékuk van rá, hogy a városatya kábítószerezik: fényképek és videók tanúsítják mindezt. Czeglédy 48 órát adott a meg nem nevezett politikusnak arra, hogy lemondjon, ellenkező esetben nyilvánosságra hozzák a bizonyítékokat.

A nyugat.hu írása szerint a szombathelyi képviselők egy jobbikos javaslatra idén év elején hoztak határozatot arról, hogy alávetik magukat drogtesztnek, aminek a költségeit is vállalják. A közgyűlés döntését próbálták húzni-halasztani, de aztán elkezdték beadni a derekukat a helyi politikusok.

Czeglédi Csaba most azt mondja, azért is támogatták korábban a jobbikos javaslatot, mert már akkor tudomásuk volt arról, hogy a kormánypártiak közül többen is élnek drogokkal. A frakcióvezető kijelentette, ha a meg nem nevezett fideszes politikus le is mond 48 órán belül, akkor is feljelentik droghasználatért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik