Belföld

Fidesz: Gyurcsány képviselő vagy blogger?

A kormánypárt szerint a volt kormányfőnek el kell gondolkodnia a tisztesség szó jelentésén.

A Fidesz Gyurcsány Ferenc mai blogbejegyzése kapcsán tudatta, a “szégyen nem az alkotmányozó pártokat illeti, hanem azokat, akik nem foglalkoznak Magyarország jövőjével, hanem csupán a szájukat jártatják, és a parlamenti munkától való távolmaradásukra még büszkék is”.

“A jövő héten elkezdődik az alkotmány parlamenti vitája. A Fidesz vitatkozhat a Jobbikkal. Szégyen nekik, és tisztesség nekünk, hogy távol maradunk ettől a gyalázattól” – írta a volt kormányfő. A Fidesz örömmel tapasztalja, hogy Gyurcsány Ferenc – ha már kivonta magát az alkotmányozás folyamatából és érdemi munka nélkül veszi fel fizetését – legalább nem unatkozik, és blogját színesíti “hasznos” gondolataival.

A kormánypárti képviselőcsoport szerint a volt kormányfő írásából ismét világossá válik, hogy miként kormányzása idején, úgy “most sem veszi figyelembe az emberek érdekét és véleményét”, még mindig nem dolgozta fel, hogy a polgárok többsége tőle és pártjától megvonta a bizalmat, és a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek adott kétharmados felhatalmazást a kormányzásra.

AJÁNLOTT LINK:

Gyurcsány a gyalázat alkotmányáról (Hír24)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik