Belföld

Változások napja, fekete riasztás, belőnék a hiánycélt [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Nagy változások napja a mai. A foglalkoztatást érintő jogszabályok is változnak mától, átalakul a lakásfenntartási támogatás, hatályba lép a chipsadó.
Bővebben…

Két lépcsőben változik a pedagógusok fizetése. A főiskolai végzettségűek 140, az egyetemi képzésben részesültek 156 ezer forintos kezdő fizetéssel léphetnének a pályára.
Bővebben…

Orbán Viktort és Kövér Lászlót is megfigyelték. A Heti Válasz úgy tudja, az elhárítás egyik volt felső vezetője “Ovi” és “Bajusz” nevű mappákba mentette a vélhetően róluk gyűjtött adatokat.
Bővebben…

Fekete riasztás a parlagfű miatt. A hatfokozatú skálán ötödik szintű riasztás van érvényben Pécs és Nyíregyháza térségében.
Bővebben…

Így lőné be a hiánycélt a kormány? A kabinet első körben megtárgyalta és elfogadta a jövő évi költségvetést, de még csak találgatni lehet róla.
Bővebben…

A Profession.hu-n keres sajtóst a Fidesz. Egyetemi végzettséggel, nyelvtudással és minimum öt év kommunikációs szakmai gyakorlattal lehet jelentkezni a párthoz.
Bővebben…

100 milliárdos lyukat töm be a kormány. A nemzetgazdasági miniszter szerint többi közt az adóbehajtás hatékonyságával lehet betömni a rést a büdzsén.
Bővebben…

Adósságban úsznak a kórházak. Három hónap alatt több mint tízmilliárd forinttal nőtt a kórházak adósságállománya, megközelíti a 130 milliárd forintot.
Bővebben…

Egyetemi milliókból akart vásárolni a PTE volt főigazgatója. I. Gábor két és félmillióért rendelt műszaki cikkeket. A pécsi egyetemnek gyanús lett a tranzakció, ezért leállították.
Bővebben…

Kettős gyilkosság a Baranya megyei Romonyán. Féltékenység miatt ragadhatott fegyvert és lőtt le egy ügyvédnőt és annak barátját a hölgy élettársa a Pécs közeli településen.
Bővebben…

Állásokba kerül a chipsadó. Elmarad a Chio milliárdos nagyságrendű hazai beruházása és az egyik energiaital-gyártó is drasztikus lépésre készül.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik