Belföld

Átlát a szitán a rezsibiztos

Nem most jött ám le a falvédőről Németh Szilárd, tudja ő, hogy az ellenzék támadása az, hogy a rezsicsöki miatt bocsátanak el dolgozókat a szolgáltatók.

A héten Székely Tamás, a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke azt mondta, hogy a közműszolgáltatóknál tapasztalt elbocsátások a rezsicsökkentés miatt vannak – a munkáltatók a rezsiharc áldozatai.

Erre reagált a Lánchíd Rádiónak adott interjúban Németh Szilárd fideszes képviselő, a rezsicsökkentés frontembere. A rezsicsökkentés intézkedésének újabb ellenzéki támadóakciójának minősíthetőek ezek az állítások – érvelt a képviselő úr, kifejtve, hogy mindez már az őszi önkormányzati választás baloldali kampányának tekinthető. Szerinte ráadásul a szakszervezeti vezető neve nem új elem a kormánytámadók névsorában.

A sasszemű és megrendíthetetlen rezsikatona közleményt is kiadott, ami szerint “egyértelmű, hogy a szakszervezeti elnököt a baloldal bízta meg azzal, időről időre a kormány intézkedéseit támadja”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik