Belföld

Torgyán: katasztrófát jelentene Orbán eltávolítása

torgyán (torgyán)
torgyán (torgyán)

A volt kisgazda pártelnök szerint a pár ezer fős tüntetések egyetlen célja külföldi segítséggel megbuktatni a miniszterelnököt.

Úszik, szaunázik, kertészkedik, a Fradiért aggódik, de a mai politikából is teljesen naprakész a 82 éves Torgyán József – írja a Bors. A volt politikushoz ma is sokan odamennek az utcán, „szinte rimánkodnak, hogy térjek vissza” – mondta, de azt is hozzátette, hogy már nem fog. Helyette inkább kertészkedik, úszással, szaunázással, fitneszkúrával tartja karban magát.

A mai közéletről rossz véleménye van, de nem a kormánnyal, hanem a tüntetőkkel szemben – szerinte a megmozdulások egyetlen célja külföldi segítséggel megbuktatni Orbán Viktort. Ha ő távozna, az katasztrófát jelentene, mert kormányozhatatlanná válna az ország – mondta. A miniszterelnökkel egyébként azóta nem találkozott, hogy együtt kormányoztak.

Torgyán 2000 óta Fradi-meccsen sem járt, noha addig ő volt a klub elnöke. Szerinte azóta nincs is Fradi, csak a nevében, a „Fradi-szívet” pedig nem látja azokban a fejlődő országból jövő játékosokban, akik szerinte csak pénzért jönnek ide. Az új stadion szép, de szurkolók nélkül mit sem ér – mondta.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik