Belföld

Terry Black is megszólalt Zuschlag ügyében

Zuschlag János azt állította könyvében, hogy egy idős szocialista akarata ellenérezaklatta a parlament liftjében. Terry Black viszont úgy emlékszik, Zuschlagot nem kellett nagyon noszogatni.

Terry Black újabb leleplezéssel szolgált ma a Facebookon a politikai bulvár kedvelőinek. Ezúttal azért szólalt meg, mert kiakadt a börtönviselt Zuschlag Jánosra, aki arról is mesélt könyvében, hogyan próbálkozott be nála a liftben egy idősebb szocialista férfi politikus. Terry Blacknek erről a következő jutott eszébe:

“Na kezd kicsit elegem lenni a sok sok hazudozásból ! T.Zuschlag János !
Önt nem kellett megrontani sem egy Liftben sem máshol . Normális körülmények közt ez az ön magánügye lenne de mivel megrontásról beszél így megcáfolom az ön szavait . Ön sokkal korábban is folytatott férfiakkal kapcsolatot , volt időszak amikor egy fiatalemberrel aki éppen a FIDESZ sajtóosztályán dolgozott . Mért kell valótlanságokat állítani és ezt ráadásul nyilvánosan ?!”

Terry Black legutóbb három politikust “leplezett le”, akik szerinte erkölcstelenebbek, mint a pornós x-faktoros Krasznai Tünde. Szerinte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Szájer József fideszes EP-képviselő és Vona Gábor, a Jobbik elnöke tartozik ebbe a körbe. Terry Black szerint ők azok, akik örömlányokhoz jártak és/vagy melegbárokba.

Vona Gábor erre egyébként reagált is. Azt mondta, hogy még sosem járt „homokos” bárban, de a feleségét megcsalta, amit meg is beszéltek az asszonnyal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik