Belföld

Keserves lesz az ébredés hétfőn

Kellemes, késő nyári időre számíthatunk a hétvégén, néhol záporral, zivatarral. Aztán jövő hét elején jön a hidegzuhany.

Az ország nagy részén felhős időre számíthatunk pénteken az Időkép előrejelzése szerint, de hosszabb-rövidebb napos időszakokra is számíthatunk. Csapadék nem várható. Többfelé megélénkül a déli, délkeleti szél. Hajnalban 7-13 Celsius fokos, napközben 20-26 fokos hőmérséklet várható. Reggel az északi és a délnyugati völgyekben foltokban pára, köd képződhet.

Szombaton többfelé megnövekedhet a felhőzet, elsősorban a Dunától keletre és a Dunántúl déli felén alakulhat ki zápor, zivatar, de a többfelé megélénkülő délnyugati szélben késő nyári hőmérsékletekre, 23-26 fok körüli értékekre számíthatunk.

Vasárnap főként a Dunától keletre, majd estefelé nyugaton is kialakulhatnak záporok, zivatarok, de kellemesen meleg idő várható, 23-27 fok közötti maximumokkal.

Hétfőn egy hidegfront miatt többfelé várható zápor, zivatar, feltámad az északnyugati szél, és a legtöbb helyen 20 fok alatt marad a hőmérséklet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik