Foci

Visszatért a Vidi légiósa

Martin Mutumba várandós feleségéhez utazott haza Svédországba, de már a székesfehérváriakkal edz.

A vidi.hu tájékoztatása szerint a Videoton friss szerzeménye egy nappal azután utazott haza, hogy az együttes megérkezett az ausztriai edzőtáborból. A hét második felében aztán Mutumba már ismét Fehérváron volt és elmondta, várandós feleségével adódtak kisebb problémák.

„Hála Istennek nincs komoly baj. Az első gyermekünket várjuk, s a feleségemre, aki arra számított, hogy először csak néhány napot töltök tőle távol, pánikrohamok törtek. Szülei távol élnek tőlünk, az én szüleim pedig nem tudták őt megnyugtatni. Ezért kértem a Mestertől, hogy néhány napra hazautazhassak. Otthon aztán megegyeztünk abban, hogy a feleségem, amilyen gyorsan csak lehet, utánam utazik Magyarországra, s itt is marad velem. Ez lesz a legjobb megoldás, így teljes mértékben a focira koncentrálhatok majd” – nyilatkozta a játékos.

A székesfehérvári csapat a szombati napon edzőmeccset is játszott melyen már Mutumba is pályára lépett, az első keret játékosai Goran Vujovics találatával 1-0-ra verték a tartalékokat. Sebők a második felvonásban büntetőt is fogott.

Andre Alves kisebb sérülése miatt ezúttal csak kocogott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik