Belföld

Stohl baleset – Sajnálkozását fejezte ki a Nemzeti Színház, a Duna TV és az RTL

Megdöbbenéssel fogadták a hírt a Stohl Andrást foglalkoztató intézmények.

A Nemzeti Színház vezetősége sajnálattal értesült Stohl András autóbalesetéről, és a baleset sérültjeinek mihamarabbi felépülést kíván. Stohl András 2003 óta tagja a Nemzeti Színház társulatának.

“A baleset áldozatainak gyors felépülést kíván a Duna Televízió, nagyon sajnáljuk, ami történt” – áll a televízió közleményében. A Duna Televízió gondolkozik azon, hogy “az élet dramaturgiája hogyan fogja a Tűzvonalban című sorozat dramaturgiáját befolyásolni” – közölte a csatorna sajtófőnöke Stohl András autóbalesetével kapcsolatban.

“Az RTL Klub megdöbbenéssel értesült arról, hogy Stohl András szombat hajnalban autóbalesetet okozott. Stohl András a mai napon értesítette a csatornát, hogy a történtek miatt nem vállalhatja az ősszel induló X-Faktornak, Európa egyik legrangosabb zenei tehetségkutatójának műsorvezetését” – olvasható a kommünikében. Az RTL Klub egyetértett és elfogadta a műsorvezető döntését – írták, hozzátéve, hogy a csatorna mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek.

Az MTI szombaton tudta meg, hogy otthonából előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót között.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek annyit mondott, hogy előállítottak egy 43 éves fóti férfit, S. Andrást, egy szombat hajnalban történt balesettel összefüggésben. Kovács Viktória később azt közölte, hogy “S. Andrást mint balesetben részt vevőt a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték”.

A baleset következtében az egyik járműben egy ember súlyosan, a másikban szintén egy személy könnyebben megsérült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik