Belföld

Csaknem 50 út járhatatlan Észak-Magyarországon

Árvíz, vízátfolyás, földcsuszamlás miatt korlátozták a forgalmat.

A Hernád áradása miatt lezárták a Hernádszentandrás és Pere közötti utat. Eger és Noszvaj között földcsuszamlás miatt korlátozták a forgalmat, Kápolna és Tófalu között a 3,5 tonnás össztömeget meghaladó járművek nem hajthatnak az útra. Nem lehet közlekedni Novajidrány és Vizsoly között.

A Bodrog áradása miatt lezárták a Bodrogolaszi és Sárospatak közötti út egy szakaszát, a Sajó áradása miatt pedig a Sajóecseg és Boldva közötti utat. Ugyancsak víz alatt van a Sajólád és Bőcs közötti út Bőcs belterületén.

Szikszón a Vadász-patak vize hömpölyög a 3-as úton, amely itt személyautóval járhatatlan. Vízátfolyás miatt nem lehet közlekedni a Csécse községet a 21-es úttal összekötő úton, lezárták a forgalom elől a Szarvasgede és Csécse közötti utat is, miként a 37-es számú főutat is Sátoraljaújhely belterületén.

Járhatatlan az Alsóvadász és Homrogd, a Ládbesenyő és Edelény, a Sajókaza és Felsőnyárád, az Adács és Vámosgyőrk, az Ináncs és Encs közötti út, a bükkszentlászlói és a martonyi bekötő út, a sajógalgóci bekötő út, a vadnai út a hosszúrévi Sajó-hídig. Víz borítja a detki, a tardonai is az izsófalvi utat is. Több település, így Tornabarakony, Tornaszentandrás személyautóval továbbra is megközelíthetetlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik