Belföld

A Skanova az Ericsson ENGINE megoldását választotta

A Skanova, a Telia Grouphoz tartozó hálózatüzemeltető átviteli hálózata bővítéséről szóló szerződést írt alá az Ericssonnal. A bővítést az Ericsson ENGINE többszolgáltatású hálózata segítségével végzik majd el.

A hálózatbővítés egyik célja, hogy lehetővé tegye az elsősorban a Svéd Nemzeti Posta- és Távközlési Ügynökség (PTS) előreláthatólag növekvő forgalmának kezelését. Az Ericsson telefonszervereket és médiaátjárókat szállít majd az egész országban.
“A Telia már Európa-szerte használja ezt a technológiát, most pedig megtesszük az első lépést a svédországi vezetékes hálózat modernizálása érdekében is” – nyilatkozta Ove Alm, a Skanova műszaki igazgatója. “Az ENGINE telepítése azt is jelenti, hogy képesek leszünk a hagyományos vezetékes telefóniát az IP-alapú forgalomba integrálni egyazon hálózaton belül.”
Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.

További információ: http://www.ericsson.com/press

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Liptay Gabriella
kommunikációs igazgató
Tel: 437-7134
e-mail: Gabriella.Liptay@eth-ericsson.se

Az ENGINE

Az ENGINE az Ericsson globális, vezetékes hálózatok üzemeltetői részére kínált többszolgáltatásos, valósidejű szolgáltatások nyújtására tervezett hálózati megoldása, amely által a hálózatok képesek nagy és egyre növekvő IP-forgalom átvitelére. Az ENGINE hatékonyan alkalmazható a hálózatüzemeltetők jelenlegi áramkörkapcsolt hálózatainak egyetlen következő generációs hálózattá alakítására, illetve új – az ATM és IP csomagkapcsolt technológiákra alapuló – hálózatok építésére.
Az Ericsson hozzáférési termékválasztékában olyan végpont-végpont megoldások és hozzáférési technológiák találhatóak, mint például a réz-, az üvegszálas Ethernet vagy a vezeték nélküli technológiák.
Mindezidáig az Ericsson 57 szerződést nyert el ENGINE-típusú megoldások szállítására, többek között a Telefónica Spainnel, a Diveóval, a BT-vel, a Telia Denmarkkal és a Telia Europe-pal, a KPN-nel, a WorldCom-mal és még számos céggel. Az ENGINE-ről, az Ericsson többszolgáltatású hálózati megoldásokat kínáló termékcsaládjáról további információ található az alábbi címen: http://www.ericsson.com/engine

Ajánlott videó

Olvasói sztorik