Nagyvilág

Vadászgépek kísértek le egy amerikai utasszállítót

Egy utas furcsa viselkedése miatt kellett még a célállomás előtt leszállnia a Párizsból indult gépnek. Azt állította, egy szerkezetet ültettek a testébe.

A US Airways eredetileg az észak-karolinai Charlotte-ba tartó gépét biztonsági okokból a Maine állambeli Bangorban szállították le, ahol rendben földet ért. A 179 utast, és 9 fős személyzetet szállító Boeing 767-est két F-15-ös vadászgép kísérte le a légikikötőbe, ahol már várták a bűnöldöző szervek emberei.

A CNN információi szerint egy kameroni születésű francia nő miatt kellett hamarabb földet érnie a gépnek. Az amerikai hírtelevízió úgy tudja, hogy a nő azt állított: műtétileg beültetetett szerkezetet visel a testében. Az egyedül utazó nőt, aki tíz napra érkezett az Egyesült Államokba, és nem adott fel poggyászt, még a gépen orvosok vizsgálták meg, és nem találtak a testén friss műtétre utaló sebhelyeket.

Az amerikai szövetségi rendvédelmi szervek egyik magas rangú tagjának elmondása szerint egyelőre nem tűnik úgy, hogy terrorizmussal kapcsolatos lenne az ügy – írta a CNN. A gépen nem találtak bombát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik