Belföld

“Amit tudni akarsz a lakással kapcsolatos dolgokról, de sosem volt lehetőséged megkérdezni”

Tízféle lakáshitellel és különleges nyitási akciókkal várja ügyfeleit a dinamikusan terjeszkedő Erste Bank.

A cég idén tíz új bankfiókot nyitott Budapesten és környékén, melyekben – mint a Bank általános üzleti stratégiájában – központi szerepet kap a lakáshitelek értékesítése.

A bankok közötti kiélezett versenyben az Erste Bank nem csak terméket kínál az ügyfelek részére, hanem átfogó szakértelmet, tanácsadást (lakberendező, ingatlanszaktanácsadás) és lakáshitelezéshez kapcsolódó teljes körű információt, hogy ezzel is megkönnyítse az ügyfelek tájékozódását.

“Az Erste Bank célja, hogy ügyfeleit mindig egyre jobb, átfogóbb szolgáltatásokkal segítse. Újonnan nyíló fiókjaink nyitási akciója keretében ezért a lakáshitel iránt érdeklődők az Erste Banktól nemcsak hitelt, hanem ingyenes lakberendezési- és ingatlanvásárlási tanácsokat is kaphatnak. Új bankfiókjainkban a nyitás napján ingatlanszakértők és lakberendezők várják az érdeklődőket, hogy leendő ügyfeleink pontosabb képet kaphassanak arról, miként használhatják leghatékonyabban a felvett hitelt”, mondta Negyeliczkyné Lenkei Anikó, az Erste Bank Marketing- és PR igazgatója.

A megújult lakáshitel-szolgáltatásokról Tátrai Bernadett, az Erste Bank osztályvezetője elmondta, hogy a jelenlegi megújulás a már meglévő és korábban is forgalmazott termékpaletta bővülését jelenti, mely igazából 1999 eleje óta folyamatosan szélesedett majd idén áprilisban érte el teljes körűségét. A termékek szakaszos megjelenése, illetve folyamatos átalakítása igazodott a piaci és jogszabályi környezet változásaihoz, melyek alkalmazása az ügyfelek hitelhez-jutási feltételeiben (pl. kamat, futamidő, támogatás mértéke, stb.) azonnal éreztették kedvező hatásukat. Az egyik ilyen jogszabályi módosulás tette például lehetővé, hogy ügyfeleink már 2,99%-os kamattal és 20 éves támogatási időszak mellett juthatnak lakáscélú hitelhez.

Tátrai Bernadett hangsúlyozta: “Célunk, hogy ügyfeleink nálunk megoldást találjanak lakásfinanszírozással kapcsolatos gondjaikra: mi termékek helyett inkább megoldásokat kínálunk. Nálunk tanácsadók segítik abban a leendő ügyfelet, hogy az adott pénzügyi helyzetre és igényre az Erste Bank 10 hitelből álló portfoliójából melyik hiteltípust-, vagy esetleg mely hiteltípusok kombinációját válassza”.

A magánügyfelek finanszírozási volumenének alakulása közvetlen hatással van a Bank által nyújtott értékesítési célú lakásépítési hiteltermékek nagyságrendjére is. E téren az ERSTE szintén a lakossági üzletágban megcélzott piaci pozíciót kivájna elérni, tette hozzá dr. Szabó Ferenc, projektfinanszírozási igazgató.

Feuertag Ottó, a Lakberendezők Országos Szövetségének társelnöke elmondta, hogy a Szövetség szívesen működik együtt az Erste Bankkal az új lakáshitelek népszerűsítésében: “Az új lakáshiteleknek köszönhetően egyre többen vásárolnak új lakást, így jelentősen megnőtt az igény a lakberendezők tanácsadói tevékenysége iránt, s ez a lakberendezési és beszállítói piac várakozáson felüli fellendüléséhez vezetett. Erősíti a kedvező tendenciát, hogy egyre többen ismerik fel, hogy lakberendezőt szerződtetni nem luxus, hanem éppen ellenkezőleg: a lakberendező tapasztalatára és piaci ismereteire támaszkodva, a megrendelő jelentős összegeket és időt takaríthat meg”, tette hozzá Feuertag Ottó.

Cégismertető:
Az Erste Bank 64 egységből álló fiókhálózatot mondhat magáénak. Anyavállalata piacvezető bankcsoport Ausztriában és előkelő piaci részesedéssel bír a régió összes országában. Univerzális szolgáltatóként az Erste Bank a hagyományos banki szolgáltatások mellett rendelkezik lakástakarékossági-, biztosítási, valamint nyugdíjpénztári valamint hamarosan teljes körű lízing-szolgáltatásokkal. A Bank célja, hogy ezen kínálatra építve kelet-közép európai régió vezető pénzügyi szolgáltatójává váljék.

További információ:
Csáki Györgyi
Külső PR és Kommunikációs Koordinátor
Marketing és PR Igazgatóság
1126 Budapest,
Böszörményi út 24.
Tel.: (+36 1) 488 1321
Fax: (+36 1) 488 1329
E-mail: csakigy@erstebank.com
http://www.erstebank.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik