Belföld

A Jones Lang LaSalle első ügyfele a DDB Reklámügynökség Kft. a Liget Centerben

A Jones Lang LaSalle (JLL), Magyarország egyik vezető ingatlan-tanácsadója és egyben a Liget Center kizárólagos bérbeadója a mai napon bejelentette az épület első bérlőjét. A DDB Reklámügynökség Kft. ez év április 1-én 930 m2; területet vesz bérbe a VI. kerületben található, közvetlen a Városliget melletti épület harmadik emeletén.

A főváros jelenleg egyik legmodernebb irodaházaként számon tartott hatemeletes Liget Center teljes alapterülete 7.300 m2. Az épülethez tartozik négy emelet mélygarázs is, amely 118 gépkocsi befogadására alkalmas.

Az épület fejlesztője, az ING Real Estate, a Liget Centert egyedi építészeti stílusban és a legmodernebb technikai eszközökkel tervezte, úgy, mint például az álpadló-rendszer a rugalmas kábelezés megteremtéshez, a beépített automata árnyékoló és a sprinkler rendszer, az üvegezett és klimatizált homlokzat, a hűtőgerendás légkondicionálás és – nem utolsó sorban – a minden emeletről biztosított gyönyörű kilátás a Városligetre.

Peter Chatfield, a Jones Lang LaSalle ügyvezető igazgatója elmondta: “Örömünkre szolgál, hogy egy ilyen rangos ügyféllel sikerült elsőként szerződést kötnünk. Jelenlegi tárgyalásaink alapján a Liget Center fennmaradó öt emeletének bérbeadása a közeljövőben megtörténik.”

A Jones Lang LaSalle a világ vezető ingatlanszolgáltató és beruházás-kezelő cége, amely öt kontinens több mint 100 piacán van jelen. A cég széleskörű integrált szakértelmet, beleértve menedzsment-, teljesítés- és beruházás-kezelési szolgáltatásokat nyújt tulajdonosok, bérlők és befektetők részére helyi, regionális és globális szinten. A Jones Lang LaSalle ágazatvezető az ingatlan- és vállalati bérlemények menedzselése területén is. Világszerte közel 65 millió négyzetméter összterületű portfólióval rendlekezik. A több mint 23 milliár dollárnyi vagyonkezeléssel fogalakozó LaSalle Investment Management, az anyacég beruházáskezelő ágazata, a világ egyik legnagyobb és legszélesebb portfólióval rendelkező ingatlan és beruházáskezelő vállalata. További információért látogasson el a http://www.joneslanglasalle.com honlapra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik