Belföld

Motivnet árklub kereskedők és I3 ingatlaninfo ingatlanügynökségek részére

A Motivnet Kft. 2002. február 21-től indítja új internetes szolgáltatásait ÁRKLUB és I3 INGATLANINFO néven. A Motivnet ÁRKLUB zárt kereskedelmi információs rendszer, melyet elsősorban kiskereskedelmi boltokat üzemeltető vállalkozóknak ajánlunk.

Az Motivnet ÁRKLUB tagjai folyamatosan információt kapnak Cash & Carry áruházak, nagykereskedelmi vállatok és hipermarketek akciós termékeinek áráról. A Motivnet ÁRKLUB-ban a rendszertagok részvételével kialakításra kerül egy 300-500-as árulista, mely termékek árát folyamatosan figyeli a klub. A rendszertagok részére fórum és egy belső “piactér” is rendelkezésre áll, ahol lehetőségük nyílik az információcserére. Az ÁRKLUB szolgáltatásai közé tartozik még egy belső Intranet is. További részletek és információ az http://arklub.motivnet.hu címen található.

Az I3 ingatlan hirdetési rendszer (http://www.i3.hu) tartalmazza a rendszerbe belépő ingatlan ügynökségek ingatlan kínáatát, részletes leírással és képekkel. Az ingatlanügynökségek havi általánydíj ellenében korlátlan számú hirdetést jelentethetnek meg a rendszerben. Tevékenységük bemutatására saját oldal kerül kialakításra, ahol lehetőség nyílik az ügynökség bemutatkozására, valamint az iroda által feladott hirdetések kilistázhatók. Az ingatlan adatbázis nyilvános. A web oldal látogatói egy részletes kereső program segítségével választhatják ki a számukra érdekes ingatlanokat.
Mindkét induló szolgáltatásunknál a 2002. április 30-ig belépő rendszertagok számára rendkívül
kedvezményes csatlakozási lehetőséget biztosítunk! A NetBank és az Enternet Kft. közreműködésével internetes banki szolgáltatást és korlátlan behívós Internet elérést ajánlunk akciós csomagban.
A közelmúltban eÁruház néven megnyitottuk internetes áruházunkat (http://www.earuhaz.hu), a WEB Services Kft.-vel együttműködésben. Az eÁruházban mintegy 120.000 termék található és több mint 60 önálló bolt
kínálatából választhat a vásárló.

További információ kérhető:
Motvinet Média Kft.
Pataki Szabolcs
Tel: 214-4005
Mobil: 06-30-9000894
e-mail: patakisz@motiv.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik