Belföld

Kirowski: 3+1 díj az Arany Penge fesztiválon

Újabb szakmai elismeréseket szerzett a legrangosabb hazai kreatív reklámpályázaton Magyarország piacvezető interaktív ügynöksége.

A kirowski vitte haza a 3. Arany Penge Kreatív Reklámfesztivál összesítésben legjobban szereplő ügynökségének járó megosztott Arany Gordiusz díjat. Az eredmény a három helyezésnek és a további két, shortlist-re került nevezésnek köszönhető. A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége által kiírt verseny online kategóriájában az Axelero Internet rebranding kampánya nyerte az Arany Pengét, Ezüst Pengét kapott a Nestlé Hungária számára készített Chokito site és az azt bevezető online kampány, míg a Renault Hungária Clio márkájához kapcsolódó vírusmarketing-akció Bronz Pengében részesült.

“Kétségtelen, hogy a tavalyi év legjelentősebb digitális teljesítményei közül kerültek ki a győztesek” – kommentálja az eredményeket Pawlowszky Tamás, a kirowski kreatív igazgatója. “Az Axelero márkabevezető kampányának sikerében a stratégiai megközelítés mellett a kreatív eszközhasználat játszott közre leginkább. A Chokito ötletekben tobzódó brandoldalának és online hirdetéseinek legfőbb értékét az adja, hogy órákra magukhoz láncolják a felhasználókat. A Renault kampányának egyedisége pedig abban rejlett, hogy az internet mint médium adta lehetőségek kihasználásával egyszerre tágította ki az offline kampány jelentéstartalmát és hatókörét.”

A Kirowski Rt. Közép-Európa interaktív piacának egyik meghatározó szereplőjeként elsősorban az online marketing és az e-business területein nyújt teljes körű szolgáltatást. Az 1996-ban magánszemélyek alapította cég regionális és magyarországi megbízásokat teljesít számos iparág vezető nemzetközi és hazai vállalata számára. A több szakmai díjat elnyert vállalat legjelentősebb ügyfelei közé tartozik az Adidas, az Axelero, a Coca-Cola, a Conoco, a L’Oréal, a Matáv, a Nestlé, az OTP Bank, a Renault, a Sara Lee, a Westel és a Zwack Unicum.

Kapcsolódó linkek:

http://www.kirowski.com/aranypenge2002/axelero-rebranding/final/index.html Az Axelero Arany Pengét nyert pályázati anyaga

http://www.kirowski.com/aranypenge2002/chokito/final/index.html A Chokito-univerzumot bemutató Flash-prezentáció

http://www.kirowski.com/aranypenge2002/clio-community/final/index.html A Renault Clio Community víruskampány alkotásai

http://www.axelero.hu Az Axelero kirowski készítette vállalati weboldala

http://www.chokito.hu A Chokito e-varázsolt kastélya

http://www.renault.hu A Renault magyarországi corporate site-ját is a kirowski hozta létre

http://www.kirowski.com A Kirowski Rt. vállalati weboldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik