Nagyvilág

Órákkal esküvője után halt meg az ifjú férj

Felesége pedig kritikus állapotban van, miután balesetet szenvedtek, alig pár órával az igen kimondása után.

Az ifjú házaspár két barátjukkal együtt utazott egy kisteherautóval az esküvő, és az azt követő fogadás után egy kis ohiói országúton, amikor a sofőr elvesztette az irányítást a jármű felett. A rendőrség közlése szerint a jármű áttért a szembejövő sávba, majd az út szélére sodródott, ahol egy töltés megdobta, és többször megpördülve felborult, miközben nekiütközött egy villanyoszlopnak, majd egy kukoricatáblában állt meg – jelentette a Bucyrus Telegraph-Forum című helyi lap.

A beszámoló szerint a férj, a 27 éves Andrew Bloomfield, valamint egy 26 éves nő az ütközéskor kirepült az autóból. A sofőr, valamint az ifjú feleség, a 37 éves Ruth Driskill Bloomofield a roncsok között rekedt, őket a tűzoltóknak kellett kivágniuk, hogy kórházba tudják őket szállítani. A férj a kórházba szállítás után halt bele sérüléseibe, míg a vele együtt az autóból kirepült nőt a helyszínen életét vesztette – írta a lap.

 
A kisteherautó többször is megpördült, mielőtt a kukoricásban megállt
Fotó:Wyandot County Sheriff’s Office 

A megyei rendőrség közlése szerint feltehetően az alkohol is szerepet játszott a halálos balesetben, legalábbis erre utalnak az esküvői fogadáson részt vett emberek nyilatkozatai, de hivatalosan még nem állapították meg, hogy az autót vezető férfi ittas volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik