Belföld

Dunasol Kft – Só termékek megújítása – Polcára tesszük a kultúrát !

A Dunasol Kft megkezdte új lakossági só termékei gyártását - forgalmazását.

A júliusban már polcra került termékek a magyar piacon egyedülálló csomagolásban és kiszerelésben kerülnek forgalomba.

A Dunasol Kft megkezdte új lakossági só termékei gyártását – forgalmazását. A júliusban már polcra került termékek a magyar piacon egyedülálló csomagolásban és kiszerelésben kerülnek forgalomba.
A dunasol Kft 2002 áprilisától megvásárolta a Sara Lee Hungary záhonyi üzemében só feldolgozással, csomagolással, marketinggel és kereskedelemmel foglalkozó só üzletágát.
Az új termékek kifejlesztésében a Dunasol figyelembe vette a XXI. sz. elvárható igényeit és ennek szellemében megalkotta a DunaSol termékcsalád első négy tagját. A termékek a magyar só piacon egyedüállóan álló csomagolásban kerülnek forgalomba, megkönnyítve ezzel a termék otthoni kezelését, tárolását. A termékek kockás grafikája a házias jellegre utal, a csomagolóanyag minősége, a beltartalom pedig a magas minőségre. A termékek kínálótálcás gyűjtőzése is egyedülálló a só termékeknél, “kereskedő és vevő barát” egyaránt.
A minőségre a záhonyi gyár zárt rendszerű, számítógép által vezérelt 150 000 tonnás feldolgozó kapacitású üzeme és az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező magasan kvalifikált munkaerő a garancia. (2002 áprilisáig a Horváth Rozi márkanevű só termékek gyártása itt történt.)
A termékfeljesztés természetesen továbbra is folytatódik mind az élelmiszer-, mind pedig a vegyiáru kategóriákban.
A Dunasol márkájú só termékek a magyar só piac legalább 40-50%-os részesedésének megszerzésére számíthatnak már a 2003-as évben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik