Belföld

Expressz Magyarország Rt. lett az Expressz Kiadó Rt.-ből!

A Cégbíróságon történt hivatalos bejegyzés szerint 2002. május 31-i hatállyal a világ legnagyobb hirdetési kiadó csoportjának - a Trader.com-nak - magyarországi cégei az Expressz Kiadó Rt., a technikai jellegű HMM Marketing Kft. beolvadtak a Trader.com Magyarország Rt-be és a három társaság egyesülésével létrejött cég neve: Expressz Magyarország Média Részvénytársaság, rövid nevén Expressz Magyarország Rt. lett.

Az Expressz Magyarország Rt. az egyesülésben résztvevő társaságokéval azonos tevékenységgel , azoknak minden tekintetben jogutódjaként működik tovább.

Az Expressz Magyarország Rt kiadásában egy hirdetési napilap – a már 18 éve megjelenő Expressz hirdetési újság – valamint immár 5 heti hirdetési magazin az Expressz Képes Autó, az Expressz Képes Haszonjármű, az Expressz Képes Ingatlan és a két nemrég indított, kizárólag színes fotós hirdetéseket közlő Expressz Autó Expo és az Expressz Otthon Expo jelenik meg.
Az Expressz Magyarország Rt. a hirdetési piac vezetője és 2002. évi bevételi terve meghaladja a 7 milliárd Ft-ot!
Az Expressz kiadványokban hetente mintegy 700 000 olvasó, több mint 47 000 hirdetés között válogathat, míg a weben a 4 Expressz site (expressz.hu, autoexpressz.hu, karrierexpressz.hu, ingatlanexpressz.hu) napi kínálata közel 25 000 apróhirdetés!
Az Expressz Magyarország Rt. működteti a fentieken kívül a Top 100 és a HLE (Hungarian Link Exchange) portálokat is.

Tulajdonosunk a Trader.com
A Trader.com csoport az apróhirdetési piac globális vezetője. A csoport magánvállalkozásként 1987-ben Kanadában jött létre, Hebdo Mag néven. Mára, a Trader.com 20 országban, 326 kiadványon (hetente több mint 8 millió olvasó), 62 website-on (havonta mintegy 210 millió oldal letöltés) keresztül áll kapcsolatban a vásárlókkal és az eladókkal. A Trader.com világszerte 5100 dolgozót alkalmaz, melyből 2000 fő kizárólag értékesítéssel foglalkozik. A Trader.com részvények már két éve szerepelnek a New York-i NASDAQ és a párizsi tőzsde PREMIER MARCHÉ kereskedelmében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik