Belföld

SAP által hitelesített rendszer-felügyeleti megoldásokat nyújt a BMC Software

A "PATROL for SAP" megoldások, a CONTROL-SA és a CONTROL-D megoldások heterogén környezetben is átfogóan optimalizálják a SAP alkalmazások teljesítményét.

BMC Software, Inc., [NYSE: BMC], a vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldások piacvezetője ma bejelentette, hogy a SAP hitelesítette a BMC vállalat-felügyeleti alkalmazását, a “PATROL for SAP” megoldásokat, mert azok megfeleltek a SAP termékintegrálás legmagasabb elvárásainak. Az ügyfelek így többletértékhez jutnak alkalmazásaik teljesítményének heterogén környezeteket átfogó optimalizálásával. Ezen felül a BMC Software üzleti információkezelési megoldása, a “CONTROL-D Option for SAP” és vállalatbiztonsági megoldása, a “CONTROL-SA /Agent for SAP” is érvényesítést nyert a SAP-tól.

“A SAP megoldás-alapú környezetünk az üzletünk alapja – nem engedhetjük meg magunknak, hogy olyan rendszerfelügyeleti megoldásokat vezessünk be ebbe a környezetbe, amelyek bármilyen módon ártanának neki”, mondta Carsten Foehrs, a Lufthansa Systems vállalati adminisztrátora. “Az, hogy a SAP hitelesítette a BMC megoldásait, számunkra azt bizonyítja, hogy a BMC a költségek lefaragásában segítő és jelentős versenyelőnyt biztosító vállalatfelügyeleti megoldásokat nyújt.”
A BMC Software elkötelezte magát amellett, hogy a SAP által hitelesített, a SAP megoldásokra kifejlesztett vállalat-felügyeleti megoldásait folyamatos elérhetőséggel és optimalizált teljesítménnyel szállítja a SAP környezetekbe, és lehetővé teszi a felügyelet költségeinek drasztikus csökkentését is. A hitelesítések eléréséhez a BMC Software szoros és alapos integrációt kíván biztosítani egyfelől a mySAP infrastruktúra és felügyeleti eszközök, másfelől pedig a BMC Software-nek a vállalkozás egészét átfogó – a tárolást, adatbázisokat, platformokat és teljesítményt felügyelő – megoldásai között. Ezzel egyidejűleg minimalizálja a rendszerfelállítás során az ügyfeleket terhelő kockázatot, és csökkenti a felügyelettel járó költségeket.
“A SAP megoldások kulcsszerepet játszanak ügyfeleink vállalkozásaiban”, mondta Calvin Guidry, a BMC Software, Enterprise Systems Management alelnöke és vezérigazgatója. “Ezért elsődleges célunk, hogy meggyőzzük az ügyfeleinket arról, hogy a BMC megoldások kompatibilisek a SAP megoldásaival, és kiegészítik azokat. A BMC rendszer-felügyeleti megoldásai a SAP ügyfelek specifikus üzleti igényeit elégítik ki, és biztosítják, hogy a BMC felügyeleti megoldásai és a már létező SAP megoldásra épülő technológiájuk tökéletesen illeszkedjenek egymással.”

A “PATROL for SAP” megoldásokról
A “PATROL for SAP” megoldások az üzletileg kritikus fontosságú folyamatok, erőforrások és felhasználók valós idejű irányításával javítják a rendszer teljesítményét. Ez a készlet öt termékből áll, melyek azért integráltak, hogy az ügyfél csökkenthesse költségeit és gondoskodhasson a vállalkozás egészének proaktív adminisztrálásáról, a SAP alkalmazásokat, adatbázisokat és operációs rendszereket is beleértve. Ezek a termékek a következők: PATROL for SAP megoldások – Trak, PATROL for SAP megoldások – S.L. Reporter, PATROL for SAP megoldások – Manager és/vagy a PATROL for SAP megoldások – DB-Maintain for Oracle vagy PATROL for SAP megoldások – DB-Maintain for DB2 UDB.

A BMC Software-ről
A BMC Software Rt. [NYSE: BMC] a vállalati szintű rendszerfelügyeleti megoldások piacvezető szállítója. A cég arra összpontosít, hogy ügyfelei számára biztosítsa az üzleti elérhetőséget (Assuring Business AvailabilityŽ)) azáltal, hogy segít nekik szolgáltatásaik proaktív tökéletesítésében, költségeik csökkentésében és az üzleti érték növelésében. A BMC Software széleskörű megoldásai a vállalati rendszerektől az alkalmazásokig és adatbázisokig terjednek. A BMC Software 1980-ban alakult, irodái mára világszerte megtalálhatók, az S&P 500 tagja, és a 2002-es üzleti évben bevétele meghaladta a 1.3 milliárd USD-t. További részletekért látogasson el a http://www.bmc.com website-ra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik