Belföld

A Sony könnyebb, fényerősebb multivetítői intelligensebb gondolkodást tanúsítanak

A Sony, az üzleti célú kivetítők világszintű piacvezetője két meglepően kedvező árú új modellt hozott forgalomba, amelyek ötvözik a fényerőt, a vonzó, stílusos külsőt és az „intelligens" beállítást egy igen kompakt, bárhova elvihető eszközben.

A Mutlivetítő termékcsalád két legújabb tagja: a CS5 Multivetítő és a CX5 Memory Stick Multivetítő ugyanazzal a karcsú formatervezéssel és kivételesen könnyű kezelhetőséggel rendelkezik és professzionális színt ad bármely bemutatónak.


A mindössze 2.7 kg súlyú kivetítőket egyaránt használhatják irodák, iskolák, sokat utazó üzletemberek. Olyan kicsi, hogy egy utazótáskába is becsúsztatható, mindkettő kiváló képminőséget biztosít, amivel megelőzi a többi drágább, nagyobb készüléket.
A CS5 Multivetítő nagy, 1800 ANSI lumen-es fényerősséget kínál SVGA felbontásban, hogy a szövegeket és a grafikát élénk színekkel elevenítse meg, míg a CX5 Memory Stick Multivetítő még nagyobb tiszteletet keltő 2000 ANSI lument rejt magában XGA felbontásban, páratlanul éles képrészletekkel és tisztasággal – akár nappali fényviszonyok között is.

Az automata forráskiválasztás garantálja a szinte azonnali kapcsolódást gyakorlatilag bármely PC-hez, DVD lejátszóhoz, vagy más audio-vizuális forráshoz, és mindkét kivetítő radikálisan leegyszerűsíti az üzembehelyezést egy sor „intelligens” tulajdonság segítségével, melyek között említhető a lencsevédő sapka motorizált kinyitása. A beépített dőlésszög érzékelő automatikusan kiigazítja a trapéztorzítást.
A CX5 Memory Stick Multivetítő felismeri a Sony memória kártyát, ezáltal a Microsoft PowerPoint fájlok, digitális állóképek és akár MPEG videóklipek is lejátszhatók PC és csatlakozókábelek nélkül.

A hozzáadott Projector Station szoftver segítségével a PowerPoint bemutató és a digitális kamera képei könnyűszerrel kombinálhatók egyetlen előadássá, amely elmenthető Memory Stick-re. A prezentációk fénye tovább emelhető a beépített hangszóró, a négyszeres digitális zoom, illetve képkimerevítés funkciók segítségével. Az egységcsomagban található távvezérlő mini joystickje drótnélküli egérként is működik, ezáltal egy USB-vel ellátott PC-t is vezérelhet. Mindkét kivetítőhöz jár egy-egy csinos kézitáska, egy távvezérlő és a szükséges kábelek. A CX5 Memory Stick Multivetítőhöz tartozik még egy 8 Mb-os Memory Stick és Projector Station szoftver is (CD-ROM-on).

„A megfelelő benyomás, plusz egy nagyszerű, látványos bemutató: ezek képezik a magvát a hatékony üzleti kommunikációs stratégiáknak”, mondja Damien Weissenburger, a Sony Broadcast & Professional Europe marketing igazgatója. „Mivel Multivetítőink nagyszerű felhasználói tulajdonságokkal, intelligens „egy gombnyomásos” bekapcsolási rendszerrel bírnak, könnyen hordozhatóak, ezért utcahosszal megelőzik bármely más készüléket saját kategóriájukban pusztán fényerősségük és képminőségük miatt. Ilyen vonzó ár mellett bizonyára mindkét készülék népszerű tartozéka lesz a komoly cégek konferenciatermének – és sztárelőadója minden utazó üzletembernek.”




Jelentkezzen Tesztvetítésre!
Sony Hungária Kft.
www.sony.hu/kivetito
Spiegl Judit
Tel.: 346-8217,
Kelemen Tamás: 346-8215.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik