Poszt ITT

Cserna-Szabó: Janukovics

Ma 19.25 perckor egyik olvasónk a Király utcai Frici papa kifőzdében látta Viktor Janukovicsot, aki éppen az ukrán pacalragu receptjét magyarázta a pincérnek.

Ma 19.25 perckor egyik olvasónk a Király utcai Frici papa kifőzdében látta Viktor Janukovicsot, aki éppen az ukrán pacalragu receptjét magyarázta a pincérnek. Olvasónk a receptet szóról-szóra feljegyezte: „A jól megmosott pacalt – ez lehet marhagyomor, de akár a magánállatkertünk egyik tevéjének gyomra is – babérlevéllel, borssal és fokhagymával feltesszük főni egy színarany lábosban. Ha megfőtt, akkor az 59,6 karátos Pink Star gyémánttal díszített késünkkel kockákra vágjuk, forró zsírban megsütjük, majd liszttel megszórjuk, és egy kissé megpirítjuk. Egy antik görög lábosba tesszük a megsült pacalkockákat, paradicsompürét, tejfölt, sült burgonyát, gyengén pirított sárgarépát, borsot, vöröshagymát és babérlevelet adunk hozzá, majd méregdrága orosz gázlángon 40 percig pároljuk. Forrón fogyasztjuk a magánhelikopterünkön Dubai felé.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik