Belföld

Oracle e-Start Magyarországon

Az első termékcsoport, amely e-Start módszertan segítségével vált bevezethetővé, körülbelül másfél éve jelent meg az Oracle megoldások között.

Ez idő alatt tizenkét ügyfél választotta ezt a megoldást, saját gazdálkodásuk támogatására. Jelentős részük pedig további, hazai partnercég által fejlesztett iparágspecifikus szoftverrel egészítette ki, illetve meglévő rendszereivel kapcsolta össze az alkalmazást.

Az e-Start legfontosabb jellemzői

Az e-Start csomag bekerülési költsége alacsony és előre meghatározott fix áron tartalmazza magát a terméket és az összes hozzá kapcsolódó szolgáltatást is.

A megoldáshoz tartozó projekt-megvalósítási terv alapján előre rögzített a fix bevezetési idő. A tesztelt, testre szabott, és oktatással megalapozott rendszer 2-3 hónapon belüli átadása ma már elvárás.
Fontos szempontként érvényesül, hogy az előkészített és dokumentált megoldás semmilyen további funkcionális bővítési lehetőséget ne zárjon el az Oracle e-Business Suite által kínált lehetőségekből.

A fix ár, bevezetési idő és a fix tartalom mellett talán legfontosabb azt kiemelni, hogy a költségmegtakarítást elsősorban a helyszínen végzett élőmunka optimalizálása és a bevezetési tartalomnak a szerződéssel egy időben történő kiválasztása biztosítja. Az ügyfél az e-Start termék vásárlásával teljes funkcionalitású Oracle Alkalmazás birtokosa lesz, melyet a bevezetést követően saját igényeivel párhuzamosan, további funkcionális elemekkel, illetve termékekkel bővíthet. Ezt a munkát támogatja az Oracle Hungary nemrégiben létrehozott új szolgáltatása, a bespoke support.

Magyarországon az alábbi e-Start termékek állnak már rendelkezésre:
– Pénzügy és beszerzés (Oracle Financials)
– Számviteli menedzsment, illetve pénzügyelemzés (OFA)
– Disztribúció (értékesítés, készletgazdálkodás)
– Emberi erőforrások
– Telefonos és internetes ügyfélszolgálat
– Értékesítés-automatizálás
– Költségvetési gazdálkodási rendszer

Az Oracle Európai Központ koordinációs munkája révén további alkalmazások – Üzleti intelligencia, Internetes Áruház, iProcurement, Termelésirányítás, Feldolgozó ipari gyártás, illetve Átfogó tervezés és ütemezés – is rendelkezésre állhatnak majd, melyek lefordítása és lokalizálása a hazai igényeknek megfelelően a közeljövő feladata.

Oracle e-Start: a gyors és költséghatékony megoldás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik