Élet-Stílus

Idő van!

Az átlag mézeskalácsnak körülbelül két hét kell egy fém sütis dobozban ahhoz, hogy elnyerje a tőle elvárt, megfelelő puhaságot. Itt jegyeznénk meg, hogy egészen pontosan ennyi időnk maradt hátra Szentestéig, tehát sodrófát* a kézbe, és irány a konyha!

Kapcsolódó cikkek

Mivel a mézeseken felül is van egy halom különböző süti, amelyeknek Karácsonyig el kell készülniük – bizonyos esetekben ráadásul egy sikeresen kivitelezett tesztidőszakot követően -, így mi a fennmaradó szabadidőnket valószínűleg már a keverőtálban töltjük. Mint ez a csau csau kölyök. 24-ére már a fémtál görbe tükrében is lazán fog menni a sminkelés.

*Az adventi időszak második legnépszerűbb fafajtája a fenyőfélék után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik