Belföld

A péntek is fekete lett

Kisbér közelében két ember meghalt, amikor frontálisan ütközött két autó. A 61-es főúton szintén frontálisan ütközött két személyautó, öten sérültek meg. A 7-esen is ütközés történt, a forgalom fél pályán halad.

Frontálisan ütközött egy magyar és egy szlovák rendszámú autó péntek délután a 81-es úton, Kisbér és Vérteskethely között – tájékoztatott a rendőrség. A mentőszolgálat közlése szerint a balesetben további két ember súlyos, kettő pedig könnyebb sérülést szenvedett. Mentőhelikopterek illetve mentőkocsik is a helyszínen vannak. A mentés és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

A 61-es úton szintén frontálisan ütközött két személyautó, a balesetben öten sérültek meg. A baleset helyszínén – Nagykónyi és Dalmand között – teljes szélességében lezárták az utat. A sérültek között három gyermek van, egyelőre nem tudni, milyen sérüléseket szenvedtek.

A 7-es főúton, Martonvásár határában is két személyautó ütközött péntek délután. A balesetnek az első információk szerint egy könnyű sérültje van. A helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik