Kultúra

Snoop Dogg, Mika és David Guetta is a Balaton Soundon

Újabb nagy nevekkel bővült a július 7-10. között Zamárdiba látogató fellépők listája.

A Nagyszínpadon lép fel többek között a legnagyobb amerikai hiphopikon, Snoop Dogg. Jön a kortárs könnyűzene egyik legtehetségesebb előadója, Mika is, és negyedszer tér vissza az egyik legsikeresebb DJ, David Guetta.

Snoop Dogg mellett jön az Outkast rapcsapat ugyancsak ikonikus frontembere, Big Boi. Axwell mellett itt lesz a Swedish House Maffia másik nagyágyúja, Sebastian Ingrosso, valamint Fedde le Grand, az egyik legkeresettebb holland DJ. Rajtuk kívül még Mark Knight, Josh Wink és Seth Troxler kötelezte el magát az idei Heineken Balaton Soundra.

A nagyszínpados fellépők közé sorakozott fel a New York-i Hercules & Love Affair, és a magyar származású egykori Kraftwerk-tag, Karl Bartos itt mutatja be készülő albumát. A dubsteprajongók örömére jön Rusko, az elektro és a hiphop kedvelői pedig DJ Krush-t várhatják. Theo Keating legújabb elektro-grindcore projektje, a Fake Blood is bemutatkozik a magyar közönségnek. Végül, de nem utolsósorban először találkozhat Zamárdiban a Heineken Balaton Sound közönsége az élőben színpadra lépő Simian Mobile Disco csapatával.


AJÁNLOTT LINK:

A Heineken Balaton Sound oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik