Kultúra

Folytatja a munkát a Black Sabbath rákbeteg gitárosa

Annak ellenére sem állnak le a Black Sabbath új stúdióalbumának munkálatai, hogy a gitáros Tony Iommit limfómával diagnosztizálták.

A zenész saját honlapján adott hírt arról, hogy a lemezfelvételek folytatódnak. „Rengeteget jelent nekem az a sok támogató üzenet, amit kapok. Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat – olvasható a rövid közleményben. – Az biztos, hogy nem ezt szerettem volna karácsonyra kapni, de mivel így alakult, alig várom, hogy megérkezzenek a vizsgálati eredmények, és elkezdődjön a kezelés. Nagyon örülök neki, hogy a többiekkel össze tudunk járni, és folytatjuk a lemez felvételét, mert remekül alakulnak a dolgok a stúdióban.”

Tony Iomminál alig néhány héttel azután diagnosztizálták a nyiroksejteket megtámadó, kezdeti stádiumban lévő daganatos betegséget, hogy a Black Sabbath bejelentette: újjáalakul az eredeti felállás, és 34 év után új stúdióalbumot is készítenek. A lemezhez nyáron világ körüli turné is kapcsolódik, ennek a sorsáról továbbra sem lehet tudni semmit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik