Belföld

Tömegkarambol miatt állt a szolnoki vonat

Két ember megsérült, amikor egy tehergépkocsi összeütközött egy autóbusszal, majd a busz hátuljába egy személygépkocsi csúszott bele szerda reggel a 4629-es számú úton Tiszatenyő és Kengyel között a vasúti pályánál - közölte a rendőrség.

A tehergépkocsi a vasúti pályára került, emiatt a vonatközlekedés Szolnok és Hódmezővásárhely szünetelt – mondta a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A Mávinform legfrissebb jelentése szerint 11.45-re visszaadták a vasúti pályát a közlekedésnek a szakaszon.

Az elsődleges információk szerint a Tiszatenyő felől Kengyel felé haladó tehergépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy szabályosan közlekedő autóbusszal. Ezután egy személygépkocsi az autóbusz hátuljába csapódott. Az ütközés után a tehergépkocsi az út melletti vasúti pályára csúszott, és ott állt meg – mondta el Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy.

A baleset miatt két embert szállítottak kórházba. A sínre kerülő teherautó miatt a vonatközlekedés szünetelt, a közúton egy sávon ment forgalom. Vonatpótló buszok sem jártak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik