Szórakozás

Új vetélkedő válthatja a Maradj talpon!-t

Nem tudni, meddig lesz képernyőn a Gundel Takács Gábor nevével fémjelzett Maradj talpon! Lapinformációk szerint új formátum válthatja majd a süllyeszőts vetélkedőt.

A legutóbbi információink szerint nézői nyomásra már tavasszal visszatér az M1 képernyőjére a Maradj talpon! című kvízműsor – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sajtóirodája. Ám, hogy meddig lesz műsoron a részenként akár félmillió nézőt is a képernyő elé ültető vetélkedő, nem tudni.
A C21 media.net értesülése alapján a comment.bolg arról ír, hogy a most következő negyedik évad után a Magyar Televízió egy új vetélkedőt fog műsorra tűzni, az izraeli Armoza csoport We Believe in You című produkcióját.

A portál információi szerint a We Believe in You-ba nem egyének, hanem baráti társaságok jelentkezhetnek, akik maguk közül választanak ki egy embert, hogy válaszoljon a kérdésekre. Ahhoz azonban hogy megnyerjék a fődíjat, maximálisan meg kel bízni a társukban. A kérdések láttán ugyanis a csapat tagjai eldönthetik, hogy bíznak-e annyira a válaszadóban, hogy megemeljék a tétet, és ezzel párhuzamosan az adott témakörű kérdés nehézségét.

Avi Armoza, a formátum egyik fejlesztője szerint, aki elmondta, ebben a játékban az volt a céljuk, hogy csökkentsék a játékosokra nehezedő nyomást. Kerülik a stresszes helyzeteket és a hangsúly a jókedven van. A vetélkedőt a magyarral egy időben kezdik el sugározni Törökországban is, de jelentkeztek  a jogokért spanyol és francia tévéadók is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik