Szórakozás

Danny Blue tudta, hogy a Bayern lesz a BL-győztes

Persze nem csak szerinte volt borítékolható a Bayern München BL-győzelme. Ezt gondolják a celebek.

Mint tudjuk, a német házi döntőt tegnap este a Bayern München 2-1-re nyerte. A mérkőzést milliók figyelték feszülten szerte a világon, és bizony köztük voltak hazánk hírességei is.

Puskás Peti például direkt szabadnapot vett ki, hogy megfelelően fel tudjon készülni a nagy összecsapásra. “Nagyon sajnálom, hogy kikapott a Dortmund, de el kell ismerni, a világ legjobb csapata a Bayern! Viszont a következő generáció nagy világsztárjait tegnap már megcsodálhattuk a vesztes csapatban” – mondta a Hír24-nek a színész-énekeses, aki szerint borítékolható volt győzelem.

A Bayern München-nek szurkolt az X-Faktor idei műsorvezetője, Istenes Bence is. Az ifjú RTL-es a legnagyobb közösségi oldalon buzdította kedvenceit: “HAJRAAAAA FC BAYERN!!!”

Olyan is akadt, akinek meg sem kellett néznie a meccset, mert már jóval előtte tudta a végeredményt. “Nem láttam, mert tudtam, hogy a Bayern győz” – szögezte le sejtelmesen mosolyogva Danny Blue, akit jelenleg a Story4-en néhány hete debütált A tudatfeletti című műsorában láthatunk.

Fotó: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik