Szórakozás

Keresztes Ildikó úgy keres, mint három éve

keresztes-ildiko(210x140)(4).jpg (keresztes ildikó)
keresztes-ildiko(210x140)(4).jpg (keresztes ildikó)

Az X-Faktor volt mentora nem kesereg, amiért idén már nem érkezik meg a három éven át kapott X-Faktoros fizetése. Cserébe viszont megválogatja, mit vállal el.

Keresztes Ildikó nem kesereg, amiért idén már nem kapja meg mentor-fizetését. Azt mondja, végre van ideje valóra váltani régi álmait: saját turnét szervez és belekezdett a könyvírásba is.

“Pont ugyanazt fogom csinálni, mint az elmúlt huszonegynéhány évben. Nyáron rengeteg feladatom lesz, az Anconai szerelmesekkel járjuk az országot, ősszel pedig szeretném egy hosszú ideje dédelgetett álmomat, a Keresztes Ildikó színházturnét megvalósítani. Végre elkezdtem a könyvemet is” – mesélt terveiről a Blikknek az énekesnő.

Fotó: RTL Klub

A lap információi szerint az idei bevételei miatt sem kell majd aggódnia: egy-egy fellépésért közel hétszázezret is elkérhet, persze ebből még a stábtagoknak is jut.

“Nagyon szeretem, amit csinálok, és megtehetem, megengedhetem már magamnak, hogy amit nem szeretek, azt ne csináljam. Volt például egy-két reklámfelkérésem, ami komoly összeggel járt volna, de nem tetszett, és megtehetem, hogy ne vállaljam el. Isten adja, hogy a jövőben is így élhessek” – vallja Keresztes Ildikó.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik