Szórakozás

Ilyen táncosokat keres az Attraction

Még egy hétig jelentkezhetnek azok a táncosok, akik szeretnének az Attraction árnyékszínház tagjai lenni. Nemcsak hírnév vár rájuk, de minden bizonnyal rengeteg pénz is.

18 évesnél idősebb táncosokat keres az Attraction árnyékszínház. Az attraction@attraction.hu címen lehet jelentkezni és első körben fényképes önéletrajzot kérnek, aztán egy próbatáncra várják a jelölteket.

Fotó: MTI

Az elvárások között szerepel a jó mozgáskészség, színpadi tapasztalat, improvizációs készség, alap klasszikus balett és/vagy modern tánc képzettség. Az Attraction nem aprózza el, a Facebook-oldalukon kiemelték, hogy maga a felvételi technikai tréningből és különböző kreatív, táncos feladatokból áll, valamint minden jelentkezőnek 1 perces szólóprodukcióval kell bemutatkoznia, amihez a zenét saját magának kell CD-n hoznia.

A Britain’s Got Talent verseny győzteseinek joggal nagy az elvárása, hisz aki csatlakozik hozzájuk, az nemcsak bejárhatja a világot, de anyagi szempontból sem lesz problémája. Mint ismert, nemrég a hírek szerint 400 milliós Las Vegas-i szerződést kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik