Szórakozás

Szandika szemet vetett Olivérre

A Plasztik cica féltékeny Anikóra, amiért az egyre több időt tölt a Villa Vagányával.

A hétfő esti összefoglalóban újra visszanézhettük azt a jelenet, amikor Olivér a gokartozás után részegen és ruhástól beállt a Rosszkislány, Anikó mellé zuhanyozni, és sugdolózni, kicsit még flörtöltek is, amit másnap, szuperhős jelmezben is folytattak.

A „Fekte Özvegy” Anikó szó kivetette a hálóját a „Repülő tehén”-re, vagyis Olivérre. Perceken keresztül kergette a Vagányt, aki fejvesztve menekült a lány elől. Szandika Olivér fejéhez vágta, hogy mit vár, ha beáll mellé zuhanyozni. Olivér a Plasztik cica beszólása után egyből arra gondolt, hogy Szandika gyengéd érzelmeket táplál iránta, ezért megkérdezte tőle, hogy barátként, vagy férfiként tekint-e rá. A szőke kebelcsoda a kérdés hallatán zavarba jött, majd bevallotta, hogy bár nem szerelmes a fiúba, de megesett, hogy többször is férfiként tekintett rá.

Ezen a héten egyébként elkezdődött az iskolahét a Villában, a játékosok iskolapadba ültek és egész héten, napi öt tanórán vesznek részt. Az órákat igazi tanárok tartják, akik maximálisan elszántak, lelkesek, és eredményeket várnak diákjaiktól. A valóságshow-hősök minden nap kapnak házi feladatot, pénteken pedig komoly záróvizsgát kell tenniük minden tantárgyból. Hogy hogyan telt az első iskolai az a keddi összefoglalóból kiderül.

AJÁNLOTT LINKEK:

SZANDIKÁNAK TETSZIK OLIVÉR? (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik