Szórakozás

Alekosz, Éva vagy Jerzy – ki a legesélyesebb?

Az Okostojás igazi egyéniség, a Törtető már négy párbajt is megnyert, a Szépfiú viszont szegény sorból jött.

Nyakunkon a ValóVilág 4 fináléja, a VV-rajongók pedig 3 felé szakadtak: Jerzy egykori barátnője, illetve Éva és az Okostojás leghűségesebb barátai is kifejtették véleményüket a Fókuszban a lehetséges végeredményről.

Alekosz egyik barátja – minden elfogultság nélkül – a görög fiút tartja a legesélyesebbnek a fődíjra. Azt mondja, Éva hiába nyert négyszer párbajt, ő most a leggyengébb láncszem a Villában. Ellenben Jerzy okozhat meglepetéseket.

Éva 5 hónap alatt végig hű maradt önmagához. Mindegyik villalakóval volt konfliktusa. A barátai szerint ő pont azért esélyes, mert nem játszotta meg magát és négy párbajt is megnyert, igaz, azt mondják, hogy a három finalista közül – több mint 150 napos bezártság után – bármelyikük megérdemelné a főnyereményt. Viszont úgy gondolják, hogy Éva és Alekosz között fog eldőlni az 50 millió sorsa.

Jerzy mellett most nem Gigi, hanem egy másik lány kampányol. Ő Gabi, a Szépfiú egykori szerelme. A beköltözés előtt zárták le másfél éves kapcsolatukat. Bár a nyereményt nem szociális rászorultság alapján osztják, Gabi szerint Jerzy azért érdemli meg a fődíjat, mert szegény sorból jött és a műsor végén nem igazán lesz hova hazamennie.

Attól függetlenül, hogy ki nyeri meg a ValóVilágot, Alekosznak egy kérdésre mindenképpen válaszolnia kell majd. A Facebookon már több, mint tízezren bíztatják arra, hogy mondjon igent arra a kérdésre, hogy vállalja-e a menyasszonykeresését a nagy nyilvánosság előtt, vagyis a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorra.

AJÁNLOTT LINK:

Esélylatolgatás a finalisták barátaival (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik