Szórakozás

Újabb rosszfiúval bővül Jóban Rosszban stábja

Előkerül Alexa eltitkolt öccse.

Konrád és Péter hatalmi harca hónapok óta húzódik a Csillagvirág klinikán. A Parancsnok lebuktatását Alexa eltitkolt öccsének felbukkanása hiúsítja meg. A drogfüggő Olivért a képernyőn Telekes Péter kelti életre.

Csillagkúton mindig történik valami, nem lehet tudni, hogy ki és milyen titkot rejteget, ami egy csapásra megváltoztatja mindenki életét. Alexa eddig eltitkolt öccsének, Olivérnek a feltűnése Konrád érdekeit segíti.

„Egy elég szélsőséges, agresszív karaktert játszom” – árulta el Telekes Péter. – „Olivér súlyos drogfüggő, a rendőrség letartóztatja és így kerül a klinikára, ahol nővére is dolgozik. Bármennyire is távol áll tőlem mindenféle erőszak, örülök annak, hogy egy ilyen indulatos, kiszámíthatatlan férfit kell életre keltenem” – tette hozzá a színész, akit a közönség többek között a Vígszínház és a Bárka színház előadásaiból ismerhet.

Pétert egy korábbi casting után most kifejezetten Olivér szerepére hívta vissza a Jóban Rosszban stábja.

„Nagyon jó hangulatban telnek a forgatások, élvezem a munkámat. Ráadásul nagyon jól karban tartja az agyat a sok szövegtanulás” – mondta nevetve a Jóban Rosszban stábjának legújabb tagja, akinek felesége, Csuja Fanni korábban a sorozat egyik epizódszerepében bizonyított. – „Épp váltásban szerepelünk a sorozatban, nem volt közös jelenetünk, aminek azért örülök, mert így könnyen meg tudtuk oldani, a másfél éves kisfiunk felügyeletét” – tette hozzá Péter, akit a nézők május 30-tól láthatnak a TV2 sikersorozatában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik