Szórakozás

Liptai apja ismét kiteregette a szennyest

Az idős férfi szerint a lánya túl vékony, a „melle is lement", a nős férfiak elcsábítását pedig az édesanyjától tanulta.

Liptai Claudia édesapja – mint ahogy azt már tőle megszokhattuk – szívesen nyilatkozik az újságoknak a családi gyönyszemekről. István bácsi ezúttal lánya testi adottságait méltatta: az idős férfi szerint Claudiának fel kellene szednie pár kilót, mert vékony a lába és “a melle is lement”.

“Lehet, hogy a csávó (a Mokka nős szerkesztője, B. Péter – szerk.) miatt fogy, mert Dia megcsinál ilyeneket. Gesztesi miatt hízott, amikor mellette élt. Amikor náluk voltam, láttam, ahogy falták a rakott krumplit, amit Gesztesi készített. Diának is mindig mondta, hogy gyere enni, mert neki úgy tetszett a lányom, ha volt rajta husi” – mesélte Liptai István, aki aggódik lányáért, mert szerinte nem kizárt, hogy Claudia a mostani szerelme miatt lett karcsú.

Az idős férfi a hot! Magazinnak azt is elárulta, nem lepődik meg, hogy a lánya – Daróczi Dávid néhai kormányszóvivő kivételével – a nős férfiakhoz vonzódik. István bácsi szerint mindennek a családi minta az oka.

“Nős voltam, amikor Claudia édesanyja, Katika elcsábított az első feleségemtől. Nagy szerelem volt kettőnk között, ezért a megismerkedésünk után nem sokkal összeköltöztünk, pedig akkor még el sem váltam. Aztán várandós lett Katika, ezért azonnal beadtam a válókeresetet” – mesélte a hot! magazinnak Liptai István, aki érdekesnek tartja a felesége és a lánya élete között lévő hasonlóságokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik