Foci

Valdano: Madridban lesznek változások

A Real Madrid sportigazgatója elárulta, a kispadot is érinthetik az átalakulások.

A spanyol sajtónak beszámoló Jorge Valdano úgy véli, a csapat idei teljesítménye nem volt meggyőző, bár kiábrándító sem. A madridiak új játékosokra aligha fognak annyit költeni, mint a 2009-es esztendőben, ám a keret távolról sem tökéletes, mint ahogy az sem, amit a játékosokból a jelenlegi szakmai vezetés kihozott.

A Marca sportnapilapnak összegezve a Real Madrid második embere úgy fogalmazott, a Málaga elleni gyámoltalan játék nem dolgozott a szakvezető Manuel Pellegrini kezére. A chilei számára ez azért lehet aggasztó, mert eddig az argentin számított a klubon belüli legfőbb támogatójának. A lap kérdésére válaszolva, Valdano gyakorlatilag elismerte, hogy Pellegrini állása veszélyben van.

„A kispadot és a keretet is érinthetik a változások. Tavaly elkezdtünk egy új projektet, s ezt idén is folytatjuk” – figyelmeztetett az 1986-os világbajnok. „Idén nem lesz földindulás-szerű keretfrissítés, ám jó pár poszton újítanunk kell. Még rengeteg az időnk, így később is eldönthetjük, hogyan tovább. Jose Mourinho? Neki egyelőre még megvannak a maga csatái.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik