Élet-Stílus

Így ismerte meg a világ Liam Payne-t a brit X-Factorban

WireImage / Getty Images
WireImage / Getty Images
14 évesen próbált először szerencsét a tehetségkutatóban.

Csütörtök hajnalban a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy Liam Payne 31 éves korában elhunyt: kizuhant egy szálloda harmadik emeleti erkélyéről Buenos Airesben. A hivatalos tájékoztatás szerint a helyszínre eredetileg azért vonultak ki az egyenruhások, mert bejelentést kaptak egy agresszív férfiről, aki kábítószer vagy alkohol hatása alatt állhat. A rendőrség az ügyben nyomozást rendelt el.

Liam Payne először 14 évesen, a brit X-Factorban próbált szerencsét egy ország előtt az énekléssel, ahol Frank Sinatra Fly Me To The Moon című dalával lépett az ítészek elé.

A fiatal énekes három igennel jutott tovább, a táborban azonban kiesett. Simon Cowell később meggondolta magát és visszahívta a fiút a mentorok házába, ám itt sem sikerült továbbjutnia. Cowell ekkor azt tanácsolta Payne-nek, hogy két év múlva próbálkozzon újra, amit meg is fogadott. Ekkor Michael Bublé Cry Me a River című dalát adta elő, nagy sikert aratva.

Később a fiúk kategóriájában nem jutott tovább, Nicole Scherzinger javaslatára azonban egy fiúbandában kerestek neki helyet a mentorok, így alakult meg a One Direction.

Kapcsolódó
A One Directiontől a szólókarrierig: képeken a tragikusan elhunyt Liam Payne élete
Galéria a One Direction egykori tagjáról, aki szép szólókarriert épített magának, de démonaitól soha nem tudott szabadulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik