Élet-Stílus

Örömmel összeházasodik egy nővel a meleg férfi

A férfi barátai, családtagjai se tudják hová tenni ezt a kapcsolatot.

A 31 éves Jacob Hoffnak az álma valósul meg azzal, hogy összeházasodik Samantha Greenstone-nal. Amikor ezt bejelentette a közösségi oldalán, sokan felvonták a szemöldöküket, ugyanis a férfi egészen addig azt állította, meleg.

Ez most sincs másként, állítja, de Greenstone-nal „spirituálisan kötődnek” egymáshoz.

Ő a lelki társam, a partnerem, akivel le akarom élni az életem hátralevő részét. Ez gyakran túlmutat az egyszerű régi szexualitáson, vonzódunk egymáshoz. Meghitt a kapcsolatunk, csak egy másik szinten, ez egy lelkitársi kötődés.

– idézte a kaliforniai tartalomgyártó férfit a Mirror.

A pár hat éve alkot egy párt, eljegyezték egymást, gyereket is terveznek, annak ellenére, hogy Hoff a férfiakhoz vonzódik – barátai, családtagjai se tudják hová tenni ezt a kapcsolatot.

Meleg vagyok, nem nevezném magam biszexuálisnak. A férfiak érdekelnek, de van ez a zárt, monogám kapcsolatom Samanthával, ami maga egy álom. Szerelmesek vagyunk, ilyen egyszerű

– folytatta Hoff, amit megerősített Greenstone is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jacob Hoff (@jacobmhoff) által megosztott bejegyzés

Jacob maximális mértékben nyitott és szerető partner. Amikor rám néz és beszél hozzám, olyan érzésem van, hogy én vagyok a legszerencsésebb ember a Földön.  Szeretnénk összeházasodni, szeretnénk gyereket, azért választottuk egy életre egymást, mert szeretjük egymás lelkét

– nyilatkozta a nő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik